[ Seri #1 ] Dream Catcher ; Part 3

dream_catcher_3

Title
Dream Catcher

Sub-Title
We Fight Monsters and Unfold The Mystery

Author
Yoo Jangmi

Genre
Fantasy; AU; School; Teen-romance

Length
Mini Seri(es)

Rating
PG

Cast
Krystal Jung (f(x))
Byun Baekhyun (EXO)
Kang Jiyoung
Lee Taemin (SHINee)
Jung Ilhoon (BTOB)
And so many other cameos!

Disclaimer
All cast featured here are not mine. But storyline is PURELY MINE.
Please be a good reader by leaving a feedback! ^^

H A P P Y R E A D I N G Baca lebih lanjut

Secret Love 5th Teaser: Angel No. 007

PicsArt_1404682157027

Title: Angel No. 007

Author: Yoo Jangmi

Genre: Romance, Fantasy

Length: Teaser // Mini Series

Rating: PG

Cast: Park Gyuri |Kim Jonghyun | Eunhyuk | etc~

Disclaimer: I own nothing but the story ^O^

A/N: Hi hi~ ini last teaser untuk Secret Love hehe ^^ nanti di akhir ada polling, untuk menentukan cerita yang mana dulu yang mau di post, kalo ga ada yang ikutan pollingnya, palingan projectnya dibatalin aja ._.

PicsArt_1403370132637

PicsArt_1403613545194

PicsArt_1404235965024

PicsArt_1404754739449

HAPPY READING!

Baca lebih lanjut

Secret Love 1st Teaser: Unspoken Love

비밀사랑1

Title: Unspoken Love

Author: Yoo Jangmi

Genre: Teen-romance, AU

Length: Teaser // Mini Series

Rating: PG

Cast:

  • Kang Jiyoung
  • Lee Taemin
  • Kim Jongin
  • Bang Minah
  • -etc-

Disclaimer: I own nothing but the story line and the cover! ^^

A/N: Hello hello ~ :D saya bikin teaser nih (tolong bunuh aja saya -_- banyak project yang belum beres padahal). Jadi kan dramanya KARA Secret Love baru rilis, nah saya berencana mau bikin mini series Secret Love versi saya castnya member KARA-SHINee XD. Jadi setiap ShinRa couple punya ceritanya masing-masing :) saya bakal post 1 teaser setiap 2 hari sekali mungkin (?) mewakili setiap cerita, nah di akhir saya bakal minta reader vote mau cerita yang mana dulu yang di post :D mungkin ShinRa shipper ga banyak, tapi ya saya harap reader tetep mau baca tanpa mentingin cast tapi mentingin ceritanya XD

So, this is Jiyoung-Taemin teaser :D hope you like it (?) happy reading~

Baca lebih lanjut

[ Seri #1 ] Dream Catcher ; Part 2

image

Title
Dream Catcher

Sub Title
Boy in the Dream

Author
Yoo Jangmi

Genre
Fantasy; AU; School; Teen-romance

Length
Mini Seri(es)

Rating
PG

Cast
- Krystal Jung (f(x))
- Byun Baekhyun (EXO)
- Kang Jiyoung (KARA)
- Lee Taemin (SHINee)
- Jung Ilhoon (BTOB)
- and so many other cameos *-*

Disclaimer
All cast featured here are not mine, but story idea purely mine. No bash.

- H A P P Y  R E A D I N G – Baca lebih lanjut