It Can Be ?

this picture credit goes: bean-pole CF

Tittle : It can be ?
Length : Ficlet
Rating : T
Genre : Mild (not really an Angst)
Author : bellatrixid
Cast : Kim Soohyun and Bae Suzy
Disclaimers : You can see, You can feel but you can have it.

Aku menghitung detak, bukan detik. Karena penantianku kepada kamu, bukan waktu. –DYF

Baca lebih lanjut

[Freelance] One Sided Love (Part-2)

cats

Tittle : One-Sided Love
Length : Chaptered
Rating : T
Genre : Romance, Drama
Author : yhupuulievya
Cast : Xi Luhan, Kim Jongin, Choi Ahri, Song Hera, and many more
Disclaimers : This Fanfiction is absolutely mine but the cast belong to themselves. Don’t ever plagiarize it.
Note : If you have some questions, feel free to mention me at @yhupuulievyaa

Apakah kau pernah berfikir, mengapa kita sering jatuh cinta pada orang yang salah?
Karena, kita tidak bisa memilih kepada siapa kita ingin jatuh cinta.
Hati, keinginan dan logika memang sering tak sejalan. Lalu mengapa Tuhan mempertemukanmu dengannya?
Tentu saja, Karena Tuhan mempunyai rencana lain yang tak pernah kau ketahui.
Everything happens for reason, right?

Baca lebih lanjut

[Freelance] One Sided Love (Part-1)

cats

Tittle : One-Sided Love
Length : Chaptered
Rating : T
Genre : Romance, Drama
Author : yhupuulievya
Cast : Xi Luhan, Kim Jongin, Choi Ahri, Song Hera, and many more
Disclaimers : This Fanfiction is absolutely mine but the cast belong to themselves. Don’t ever plagiarize it.
Note : If you have some questions, feel free to mention me at @yhupuulievyaa

Apakah kau pernah berfikir, mengapa kita sering jatuh cinta pada orang yang salah?
Karena, kita tidak bisa memilih kepada siapa kita ingin jatuh cinta.
Hati, keinginan dan logika memang sering tak sejalan. Lalu mengapa Tuhan mempertemukanmu dengannya?
Tentu saja, Karena Tuhan mempunyai rencana lain yang tak pernah kau ketahui.
Everything happens for reason, right?

Baca lebih lanjut

[Freelance] Summer

largeb

Title : Summer
Author : Shaza (@shazapark)
Cast(s) : Choi Sulli & guess it!
Genre : Romance, Fluff
Rate : T
Length : Ficlet (900+)
Disclaimer : GOD (The casts are belong to God, but the fic is mine. Even if this fic is so absurd, but the FF still MINE. Everything is just my imagination.)
© Spark . 2014

I already publish this fict in another blog with the same title and author.
No plagiarism please. If you don’t like the casts, just don’t read it. Ok?
This fict is dedicated for all Giant Babies. Hope you like it!

Baca lebih lanjut

The Red and Blue Sword

(Imange from: KBS B&P)
(Image taken from: KBS B&P with some edit)

 

The Red and Blue Flame Sword.

 

BellatrixID present:

Title: The Red and Blue Flame Sword. Author: Allya (@SeiraAiren). Main Cast(s): Jung Yonghwa, Lee Jungshin (CNBLUE), Kim Seolhyun (AOA). Support Cast(s): Seo Joohyun (SNSD), Kwon MinA, Shin Hyejeong (AOA). Genre(s): Fiction, AU, Fantasy, Supranatural.  Rating: Teen. Duration: One Shot (±4812w.). Note: I dont have all the matter here.. Just own my plot and this story.

Summary:

 “So comes snow after fire, and even dragons have their endings.”

― J.R.R. Tolkien, The Hobbit.

 

Baca lebih lanjut

[Freelance] The Baddest Female

COVER

 

 

THE BADDEST FEMALE

Title: The Baddest Female

Author:  Asri

Main Cast:

  • Lee Chaerin
  • Kwon Jiyong
  •  Choi Seunghyun
  •  Kim Soohyun
  •  Cho Kyuhyun

Genre: Frienship, Romance

Leght: Oneshoot

Rating: PG-17

Disclaimmer: Cast bukan milik siapa-siapa. Mereka hanya milik Tuhan ^^

Summary:

“Aku tercipta tidak untuk siapa – siapa.”

“Tapi aku tercipta untukmu.”

Baca lebih lanjut

[READ ME] WELCOME to FKI’s

ANNYEONGHASEYOO!

“WELCOME TO FANFICTION KPOP INDONESIA!”

Ok, This is the rule!

1. Tidak melakukan Bashing kepada Author atau Artis di dalam Fanfic!!

Kalo emang gak suka sama CAST-nya ya jangan dibaca!! Hargailah Authornya!! Buat diri kalian nyaman dan tambah cinta dengan FKI ^^

2. Tinggalkan jejak

Setelah membaca fanfiction disini, kalian saya harapkan dapat meninggalkan jejak kalian, Bisa dengan cara:

  • Pertama, Comment. Terserah sih mau comment apa aja, kritik, saran, pertanyaan, dengan senang hati kami akan menerimanya. Dan akan membuat kami semakin berkembang!
  • Kedua, Like.Jika kalian menyukai Fanfict kami kalian bisa kog nge-like **Dari Handphone bisa loohh**
  • Ketiga, Re-Share. Re-Share?? seperti apa itu? Reshare yaitu, “kalian liat gak ada tombol Twitt, Fb, Linked, Wp” nah kalian bisa Klik salah satu tombol itu untuk me-Reshare!

3. Tidak menjadi Plagiator!

Jangan memplagiat Fanfict di Blog ini. Kalau kalian menemukan Fanfict yang mirip dengan Fanfict disini di Blog lain, mohon langsung dilaporkan di post ini! Tapi cek dulu authornya ya, kalau authornya sama berarti itu BUKAN HASIL PLAGIAT!! :)

Kalau kalian mau tanya-tanya atau ngobrol, dengan sangat senang hati kami akan menerimanya. Silahkan Hubungi Contact person kami, bisa ke sebisa mungkin kami akan membantu dan melayani readers :)

Jadi, buatlah FKI ini menjadi rumah kalian sendiri^^ kami pasti sangat senang menerimanya~

Terimakasih untuk perhatiannya~

Sincerelly,

Admin _SeiraAiren_


Ok, Here the rule!

1. Dont Bashing Either Author or Cast !

If you dislike the character, the OTP, or the cast it self,  make sure you just dont read it!  Also do appreciate the Author! Make yourself comfortable and more in love with the FKI!! ^ ^

2. Leave a Comment

After reading fanfict here, I hope you can leave your comment, so the Author will get to know you, and notice how the fanfics goes. And that things will know how to appreciate our Author:

  •     First, Comment. I’m not BANNED a comment with criticism, but don’t be rude. suggestions or questions, we will gladly accept it. And will make us grow!
  •    Second, Like. if you like this Fanfict you just push the “like” buttons.
  •     Third, Share. Just push the buttons Re-Share? Reshare is, (The buttons like  Twitt, Fb, Linked, WP) So you can click one button to Reshare it to ur FB-Twitt or WP!

3. Don’t be a Plagiarist!

Don’t be a coward!! If you find a similar Fanfict here on another blog, please report that fics in this post! Give me the links. But check the author name first, If you find it same yeaa.. that means it’s the same Fanfict, NOT a plagiarism! :)

If you want to ask questions or chat wimme, Please Contact me asap. I will reply to you immediately if I have a time :)

So, make this FKI’s as your own house ^^ we must be very happy to receive a lot of your love~

Thank you for your attention ~

Sincerely,

Admin _SeiraAiren_